Een cursus in wonderen


‘Een cursus in wonderen’ doet je een prachtig aanbod: innerlijke vrede wat er ook om je heen gebeurt en bevrijding van alles wat je beperkt en dwarszit. Verandert dan alles om je heen zodanig dat het precies wordt, zoals jij het wenst?

Wat is dat wonder van de Cursus?


Wat is een wonder?

Het wonder is dat je - in alle omstandigheden - kiest voor liefde. Onmogelijk?

Dat vraagt (zelf)onderzoek: wie denk je dat je bent, wat zijn je overtuigingen, ben je bereid alles wat je tot nu toe geloofde van een vraagteken te voorzien? De hulp die je daarbij goed kunt gebruiken is altijd beschikbaar in de vorm van je innerlijke leiding.

Kiezen voor ‘Een cursus in wonderen’ is een universele leerweg die je leven op z’n kop zet: de weg van gelukkig zijn, van luisteren naar je innerlijke stem en je laten leiden. Je maakt het ego ongedaan en ervaart opnieuw de volmaakte liefde die je bent.


Het gedachtegoed dat hieraan ten grondslag ligt staat beschreven in het gelijknamige boek: ‘Een cursus in wonderen’. Het bestaat uit drie delen: het Tekstboek (theoretisch deel), het Werkboek (met 365 lessen) en het Handboek voor leraren.Je angst en onzekerheid voorbij – aandacht voor de liefde in jou, de liefde die je bent.